småsulten på Lakris?

Hei alle sammen der ute! 

Fant ut at det var på tide med en liten smakstest på litt nye produkter som er kommet ut i butikkene nå! Skulle egentlig laget en video, men det får bli en annen gang, for om jeg skal laste opp en liten video nå, så kan vi jaggu ikke gjøre en drit på nettet, for vårt nett er på 0.4 mbit sek... Helt sykt med tanke på at vi lever i år 2017, skulle virkelig tro at det fantes bedre løsninger for oss på bonlandet Telenor, men kanskje ikke før til sommeren om vi er heldig, latterlig spør dere meg. 

Men tilbake til disse smakstestene dere! Det første produktet jeg testa i dag er noe som er nytt for meg, men som har vært ute lenge, nemligen Ultimoo drikk fra Q-meieriene. Denne ble best i test i går på Tv2 Matkontrollen, og jeg skjønner hvorfor! Nydelig smak til tross for lite sukker! Denne slår uten tvil den uten sukker til Litago synes jeg =)

                                    

Neste ut er Småsulten popcorn fra Orkla Foods. Denne finnes i smaken Mild parmesan og vanlig salt =) Har prøvd begge to nå og min favoritt er klart den med parmesan da jeg elsker ost! Den med salt var helt grei egentlig, men kjedelig i lengden...  Neste og siste mann ut er Lakrisgutta's nye Lakrisfudge, en med salmiakk og en med søt lakris. Den med salmiakk fikk jeg ikke tatt bilde av, men smaken var ikke god! Den var alt for mye salmiakksmak på, mens den søte lakrisen var litt bedre, men ikke noe ny favoritt.

 
 

Nå er det fredag og helg å den skal nytes! Nå skal det skrives ut invitasjoner til bryllupet =D  Ønsker alle dere en flott helg! <3 

2 kommentarer

Gina

17.02.2017 kl.18:03

Så ut som mye godt her ja :-) Ønsker deg en fin kveld.

Frøken Helenes verden

17.02.2017 kl.22:18

Gina: Ja! Mye snadder! Takk det samme!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits